If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Турся декоративната ре6етка между фаровете както рдиатор за климатика(има 5 вида ама не като моя),ако някои знае каде мога да ги наметя тези двете пущтини Морги мазини или и аз ве4е не знам каде
Колега от къде си? Щото ако си от София, колегите от там казаха че нова е 60 лв. но не е боядисана. Какъв цвят ти е колата?
Мога да то предложа от 146 визуално са различни но пасват 100%, че аз съм навит на моята да сложа такава като на Valjo.
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Колеги от Пловдив сам но няма проблеми да ско4а до София да е взема,ощте пове4е 4е аз щте пръскам предницата така 4е цвета не е от зна4ение.Ако е има за 60 кинта пазете я.Взимам е.Имам и друг вапрос -водните радиатри на 145 не зависимо от моторите еднакжи ли ся?Мерси за инфото
Понеже и на мен ще ми трябва такава решетка, вчера ме информираха на едно място, че нова НЕоригинална решетка е около 90 лв, а втора употреба оригинални имало за около 60 лв.
На Владо искам да кажа, че ако реши да сменя решетката си с такава от по новите, е добре да си смени и бронята, защото в противен случай се получава малко проблемация с визията.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Колеги днес изкарах касмет в една морга намерих водния радиатор(100) и предната решетка(60),оба4е щте бера ядове с радиатора на климатика,не знам тая моита кола с какав,по каталога излиза друг,по моргите се 4ешат по главите, а аз си бласкам моита
Comment